Klimatizace domů

Jak funguje klimatizace?

Pokud Vás si chce člověk doma opravdu odpočinout i horkých letních dnech, je nutné si zajistit příjemnou teplotu. Ještě větší nutností je instalace klimatizace v případě, že bydlíte v podkrovním bytě.   Máte stejné nebo podobné problémy i s Vaším bytem, domem nebo kanceláří? Hledáte efektivní, kvalitní a spolehlivé řešení? Chcete mít už konečně doma vždy příjemnou teplotu?

Máme pro Vás řešení! Naše firma nabízí výkonné a spolehlivé klimatizace. Tato zařízení můžete znát z dovolených u moře, kde se používají ke chlazení vzduchu. Ale klimatizace umí vzduch také ohřívat, a tudíž zařídit, aby Vám v místnosti bylo vždy příjemně. Tyto moderní klimatizace mají velkou výhodu, umí v létě vzduch nejen ochladit, ale v zimě ho i ohřívat, tak abyste v místnostech vždy měli ideální teplotu.

Principem klimatizace je, zjednodušeně řečeno, nasát vzduch, prohnat ho speciální jednotkou, ochladit ho nebo ohřát a zase vypustit ven. Pro klimatizaci je důležitý kompresor, médium, obsahuje také venkovní a vnitřní jednotku. Podobný fyzikální princip funguje a je využíván i v autě, nebo v mrazáku. Klimatizace může být instalována do nově postavených domů a budov, ale také do již postavených, starších a stávajících domů, bytů i budov.

Problémem mnoha starších domů a budov je vysoká vlhkost. Následkem vysoké vlhkosti je pak tvoření plísní v koutech místností, nebo za nábytkem. U nově postavených domů mohou vznikat tepelné mosty, jejichž následkem zase může být tvoření plísní na zdech Vašeho bytu, domu. Využitím klimatizace v takovýchto prostorech dosáhnete snížení vlhkosti ve vzduchu, a tudíž snížíte riziko vzniku plísní. Tím také snížíte riziko spojené s pobytem v takových prostorech a vznikem možných zdravotních problémů.

Pořízením naší kvalitní a spolehlivé klimatizace máte možnost vyřešit řadu problémů a užívat si komfortní pohodové bydlení. Během celého roku budete mít doma stéle příjemnou teplotu, kterou si vždy nastavíte a upravíte  podle svých požadavků. To znamená, že Vám už v létě nebude vedro a v zimě zima. Zbavíte se plísní a nadbytečné vlhkosti v prostorech, které obýváte. Klimatizace výborně využijete i v prostorách, kde se nachází počítače, které produkují velké množství tepla, a kde potřebujete stabilní teplotu pro jejich výkon.

Neváhejte nás kontaktovat pro odbornou radu a konzultaci. Vytvoříme nabídku jen pro Vás, s ohledem na Vaše požadavky, na prostory, které chcete klimatizovat. Poradíme a pomůžeme s výběrem vhodného typu klimatizace pro Váš byt, dům, kancelář i jiné prostory. Podle velikosti prostorů vypočítáme optimální výkon i velikost klimatizace. Odborně Vám poradíme s možnostmi vhodné klimatizace, s odbornou instalací i zprovozněním a servisem i dalšími postupy.  Společně nalezneme optimální řešení pro Vás a Vaše byty, domy, kanceláře i další budovy, tak aby nové klimatizační zařízení nenarušilo, ale naopak skvěle zapadlo do montovaných prostorů.

Protože nám záleží na spokojenosti našich zákazníků, dodáváme vždy kvalitní a spolehlivé klimatizace. Snažíme se vždy o maximálně profesionální a zároveň individuální  přístup ke každému zákazníkovi.