Temperování s klimatizací

Klimatizace jako levné topení s temperováním

Někteří výrobci dodávají nástěnné jednotky s funkcí temperace. To, že umí klimatizace i topit, jsme si již popsali v minulém článku. Speciální topnou funkcí, o které se moc nemluví, je právě možnost temperace. Tento režim jednotky udržuje v prostoru stabilní teplotu 8°C - 10°C. Tuto funkci využijí především ti, kteří potřebují přes zimu udržet v prostoru pergoly, chaty nebo chalupy optimální nezámrznou teplotu a mít jistotu, že takto udržovaná teplota nebude drahou volbou. V porovnání s přímotopem je volba klimatizace o třetinu levnější. Navíc si u některých modelů můžete pohodlně na dálku pracovat s výší teploty, kterou v konkrétní místnosti nebo objektu chcete v daný čas mít.

Temperování klimatizací Vám zajistí bezproblémové přezimování květin v zimní zahradě, na své chatě nebo chalupě se nemusíte obávat, že Vás v zimním období překvapí zamrzlá voda nebo odpady a tak bychom mohli pokračovat dále. Samozřejmě každý ze zákazníků využívá tuto funkci k jiným účelům, ale všichni mají jedno společné hodnocení pro tuto funkci. A tou je maximální spokojenost jak s fungováním, tak i výrazně vyšší úspory v nákladech na tento druh vytápění.

Pokud tedy stále ještě řešíte, čím si budete v letošní zimě přitápět v zimní zahradě, v dílně, na chalupě nebo chatě, věřte, že i Vy budete s funkcí temperování pomocí klimatizace spokojení.

S výběrem vhodné jednotky s touto funkcí Vám samozřejmě rádi poradíme a pomůžeme najít optimální variantu pro Vaše konkrétní potřeby.

Váš E-Klimasplit